Xhama palosës

XHAMA PALOSËS

Xhamat palosës janë zgjedhja me ideale për mbylljen e ballkonave, teracave, pishinave, hapësirave të veçuara nga ambientet tjera, kopshtet dimërore etj.

Çka i bënë xhamat palosës të veçant?
– Sigurojnë transparencë maksimale sepse realizohen pa profila vertikal, për këtë arsye edhe quhen xhama lëvizës pa kornizë.
– Edhe pse janë pa kornizë sigurojnë mbyllje të shkelqyeshme në mes të elementeve lëvizëse.
– Janë pothuajse të padukshme nga ana e jashtëme, pra nuk e prishin fare fasadën e objektit dhe ju nuk do të keni probleme me rregullat urbanistike.
– Xhami i laminuar me trashësi 8 mm të jep sigurinë maksimale.
– Përdorimi apo palosja e xhamave është shumë e lehtë  falë elementeve lëvizëse dhe të profiluara vetëm për këtë qëllim.
– Mundësia e palosjes së xhamave në njërën apo në tjetrën anë, apo në të dyja njëkohësisht.
– Mundësia e mbulimit të hapësirave në vijë të drejtë, harkore apo e një forme të caktuar.
– Praktikisht numri i xhamave që mund të vendosen, gjegjësisht gjatësia e hapësirave që do të mbylleton mund të jetë e pa kufi.

Të githa këtyre vetive të mira do t’iu shtohet edhe profesionalizmi i ekipi tonë, dhe ju do të fitoni një ambient  që mund të thuhet se është i mbyllur dhe në të njejtën kohë i hapur,  për të cilin kurrë nuk do të pendoheni.

Na kontaktoni…

Comments are closed.