Roleta

jqBcn2SKdkyPsyEW

ROLETA

Roletat e ngritin kualitetin e jetës suaj . Ofrojnë mbrojtje optimale nga rrezet e diellit si dhe zbusin zhurmën. Gjatë ditëve të nxehta dhe me diell ato në mënyrë pothuajse ideale dhe pa shpenzim të energjisë mundësojnë ruajtjen e freskisë në dhomën tuaj. Njësoj gjatë netëve të ftohta roletat janë izolim termik për shtëpinë tuaj, duke i shtuar një barrierë termike të ftohtit para se ta takoj xhamin e jashtëm të dritares.

Duke qenë se roletat që i prodhojmë ne janë nga alumini apo nga plastika e fortë, ne ju garantojmë funksionalitet  për një kohë të gjatë

Roletat nga DRENARI janë të mirëseardhura për të gjithë ata që dëshirojnë jetë në një atmosferë intime dhe siguri të shtuar në shtëpinë e tyre.

Na kontaktoni..

Comments are closed.