Profila PVC

PROFILA  PVC

Prodhuesve të dyerve dhe dritareve nga plastika u ofrojmë sistemin e profilave WINGO
WINGO është sistem i profilave i një kualiteti shumë të lartë i prodhuar në Gjermani.
Ne kemi dy lloje sistemesh të profilave.

–          WINGO AD – që eshtë sistem pesë dhomësh dhe me gjerësi të profilit 70 mm, dhe

–          WINGO Alpsteg SWISS MD – që është sistem gjashtë dhe shtatë dhomësh dhe me gjerësi të profilit 80 mm.

profile3

Të dy sistemet prodhohen nga lëndë e parë me të cilën pak kompani gjermane mund të krenohen.
Kualiteti i lartë i profilave qëndron në eksperiencën në fushën e prodhimit të profilave nga PVC si dhe eksperienca industriale në prodhimin e veglave për prodhimin e këtyre profilave.
Prodhuesi i profilave WINGO të gjithë prodhuesv të dritareve  u ofronë certifikatat e kuliatatit të lëshuara nga institutet përkatëse në Gjermani.

Na kontaktoni…

Comments are closed.