Fasada

FASADA

Fasadat e varura janë sinonim i arkitekturës moderne. Padyshim aplikimi i aluminit është i pashmangshëm dhe ideal për objekte individuale dhe komerciale..Profilat e aluminit të japin mundësinë maksimale për rritjen e sipërfaqes së xhamit të një fasade në mënyrë estetike dhe ekonomike deri në mbulueshmërinë totale të një objekti me xham.

Drenari me përvojën e gjatë dhe stafin e specializuar i punon të gjitha llojet e fasadave të varura dhe fasadave ventiluese në varshmëri të kërkesave arkitektonike në nivelin më të lartë teknik.

Na kontaktoni…

Comments are closed.