Dritare

70A5 c

DRITARE

Dritaret përbëjnë pjesën kryesore të fasadës së një objekti, Janë të parat që të bien në sy gjatë shikimit të një shtëpie apo ndërtese. Në varshmëri të formës, të madhësive dhe zgjedhjeve estetike dritaret e përcaktojnë karakterin e objektit. Po ashtu dritaret na mundësojnë që nga brendia ta shohim hapësirën që na rrethon, pra  dritaret e bëjnë lidhjen e pjesës së jashtme me brendinë e objektit.

Vet karakteri dhe funksioni i dritareve i bëjnë ato të jenë investimi më i rëndësishëm gjatë ndërtimit të ri apo të rinovimit të një shtëpie apo ndërtese.

Prandaj duhet ti kushtohet kujdes i madh përzgjedhjes së dritareve.

Ekipi ynë i specializuar është i përgatitur të ju përkrahë në çdo fazë të projektit tuaj, nga ideja, oferta, prodhimi, dyert montimi dhe servisi.

Na kontaktoni…

 

wind1 wind2

Comments are closed.