Lajme

Globe2

Lajme dhe risitë nga Dritare.comTani 20% më lirë

EcoShtepi

Grant 20 % nga vlera totale. Mundësi e mirë për të fituar Grant prej 20 % të vlerës së faturës, nëse ju i ndërroni dritaret e juaja të vjetra dhe vendosni dritare nga plastika të ndërmarrjes DRENARI shpk në Prishtinë, të cilat do të ndikojnë në kursimin e energjisë, në zvogëlimin e faturës suaj dhe … vazhdo leximin