Garancioni

Garancioni

Siguria në kualitetin tonë nuk është e pa arsyeshme.

Ne mbështetemi në kualitetin e lëndës së parë, gjithmonë duke u furnizuar nga prodhuesit më të njohur dhe më të besueshëm evropian.

Garantojmë për 10 vite qëndrueshmërinë e produkteve tona në rrethanat e përdorimit dhe mirëmbajtjes  adekuate.

shaking_hands

Për mënyrën e funksionimit, formën e mirëmbajtjes, dhe kushtet garantuese ju do të merrni informacione në formë të shkruar.

Synimi ynë është që të jemi prodhuesi më i madh edhe për dekada të ardhëshme, prandaj ju sigurojmë në mbështetjen tonë edhe pas 10 viteve.

Na kontaktoni…

Comments are closed.