Kalkulatori

kalkul

KALKULATORI

Kalkuloni vet dritaret tuaja

Në katrorin e hijëzuar shtypni dimensionin për lartësi  dhe gjerësisë në cm. Duke shtypur butonin Kalkulo ju do të fitoni çmimin e fabrikës në Euro.

Vërejtje:

Dimensioni i gjerësisë duhet të jetë nga 60 cm deri 140 cm, dhe dimensioni i lartësisë nga 60 cm deri  230 cm.

Për dimensione tjera dhe për forma tjera të dritareve na kontaktoni…

 

Comments are closed.