Tani 20% më lirë

EcoShtepi

Grant 20 % nga vlera totale. Mundësi e mirë për të fituar Grant prej 20 % të vlerës së faturës, nëse ju i ndërroni dritaret e juaja të vjetra dhe vendosni dritare nga plastika të ndërmarrjes DRENARI shpk në Prishtinë, të cilat do të ndikojnë në kursimin e energjisë, në zvogëlimin e faturës suaj dhe … vazhdo leximin

Mirëmbajtja

Mirembajtja

Që ta ofroj bukurinë e vet në çdo kohë, dritarja duhet të jetë e pastër dhe e mirëmbajtur. Pastrimi i dritareve nga pvc është fare i lehtë dhë me kosto të ulët. Mjafton një leckë dhe pak ujë. Kjo është mrekullia e pvc që i bënë dritaret e plastikës më të kërkuarat nga të gjitha … vazhdo leximin