Gjithmonë ju ofrojmë më të mirën

Dritare që jetojnë më gjatë se shtëpija

Synimi

Në bashkëpunim të ngushtë me klientët tanë ne do të përpiqemi që gjithëmonë të gjejmë zgjedhjen e duhur profesionale ....

Pse Drenari ?

Me dritaret nga DRENARI ju do të jeni në ekuilibër në mes kursimit të energjisë dhe jetës komfore.Pamja estetike, izolimi i lartë ....

Kalkulatori i çmimit

Planifikoni buxhetin me kalkulatorin tonë. Ju vetem vendosni dimensionet e dritares dhe menjëher ju kalkulohet ..
DRENARI sh.p.k prodhon dhe disenjon dritare dhe dyer që rrisin cilësinë e jetës, dukjen dhe rehatinë në shtëpinë tuaj. DRENARI, në çdo fazë të procesit të prodhimit përdor materiale dhe teknikat më të mira, si nga cilësia e PVC-së, deri tek xhami dhe mekanizmi. Me DRENARIN ju jeni në duar të sigurta!